JellyPages.com

16 Nov 2013

While SPM , After SPM ヅ

Hi.Assalamualaikum! Hmm,sudah agak lama senanya aku tak update blogg aku yang dahulunya cemerlang,gemilang dan terbilang . Heee.Nothing to story BUT i want to tell youu. Yesterdayy , i hang out with my Ex . Eh! No no. Adik angkat lah . Happy sangat dapat karoeke . tengok wayang sesama . I love yesterday . but i hate yesterday and yesterday . Feeling hurt . Arghhh . Btw, senang dapat mengenali Adik Hamizan . I will keep our memories in my heart . ヅ

7 Sep 2013

Miss My Ex Boyprennn

Malam ini ku sendiri lagi seperti malam malam yang biasa ,
hanya bulan yang setia menanti pagi yang bakal menjelang ,
mengapa kau dustai cinta yang suci sedangkan kau tahu cintaku suci ,
kau robek kan jiwa ku akhirnya tanpa peduli ku terluka ....


Dengar je lagu ni Duka Dalam Rindu by Chomel .
Teringat kat ex aku , Hmm , seriously rindu gila kat Syahiran .
Dia lah ex yang paling aku sayang . Tapi tu la kan ,
dia dah bahagia dengan orang lain ...

I love You SYAHIRAN :'(

11 Jan 2013

My Gemokkkkkk

Boyfriend baru , ADZRUL SHAHKIZ namanya , mula2 aku dengan dia adik abang angkat , but lama2 terangkat >,<  ! well , aku pon sayang dia . dia terima aku seadanya aku ni , kitaorang sama2 KETOT , sama2 GEMOKKKKK , iloveyouuuu sayangggggggggg :*

7 Mar 2012

SYAHIRAN

semakin lama , semakin bisa aku melupakan mu , tapy itu tak bermakna aku melupa kan kasih sayang kau beri pada aku dulu , mmg indah saat itu , tpy apakan daya , mmg takdir yg ingin memisah kn kita nk buat mcm ne lah kn , aku still menyayangi kau seperti dlu lgy , smpai skrg aku tak ade lagy peganty kau , mmg susah haty aku nk menerima org lain , mncintai org lain , haty aku mmg tetap untuk kau , biar lah aku mmbawa haty ni , perasaan ni , kenangan kita ber sama2 dgn airmata aku ini , aku harap kau dpt rase ape yang aku rase ....

27 Feb 2012

rindu kan kau syahh

mlm tdy mlm paling ber makna buat aku , coz kau ungkap semua kerinduan kau kat aku, i miss u too , then mlm tdy kite gayut mcm kita kaple kann , dn tiba2 aku tak suke bila kau sebut pasal kau punya gorilla tu , aku benci dia lahh , tak payah nk wish sngat lah . bru sbulan kaple , tak yahh nk megahh sngat .. mlm tdy kau pasang lgu 'ombak rindu' nyanyi sma2 , dn yg paling aku tersentuh kaw ckp smua kngan kita , tak sngka kau masih ingat lgy . siyezz aku syg and perlukn kau .. then mlm tdy satu kata mutiara yg keluar dry mulut kau sndiri syahh .. ''mane lah tahu kita kn jdy mcm dlu .. tak salah law kita mncuba kann '' menangiss gilerr akuu .. hope kata2 MUTIARA kau tu di makbulkn aminn .. ily. syahirann

25 Feb 2012

KENANGAN YANG TAK BOLEY DI LUPAKAN

SWEET KAN :D MASE NI AKU RINDU SANGAT2 KAW SYAHH ! TPY KNPE KAW BUAT AKU MCM NI? APE DOSA AKU PADA KAW ? TAK CUKUP KE APE YG DAH BGY SELAMA NI ? TERGAMAK KAU BUAT AKU MCM NI ? SELAMA NI AKU INGAT AKU YANG JAHAT . AKU YG MENDUAKN KAW TERLEBIH DAHULU . TERNYATA KAW BUAT ITU DLU .. MCM2 JNJY KAW TABUR KN KPD AKU .. MUDAH MELAFAZKAN JANJY TPY KAU SUSAH NK TEPATI .. AKU "BERCINTA" GAN KAW !

20 Feb 2012

AKU MENCUBA UNTUK MELUPANYA KAWAN

hmm .. dugaan ape yg harus aku lalui ni kawan .. awak semua tahu tak selama ni sya percaya lah yg slama ni sya yg jahat .. curang gn dia .. tpy dia lgy eksspress dry saya . dua curang gn saya terlebih dahulu .. adil kea dia salahkn saya punca semua nya ?? adil ke dia nk ungkit segala kisahh lame ?? kaw mmg nk permain kan aku .. ternyata selama ni aku salah menilai kaw .. knpe mesty aku yg rase siksa percintaan ini ? sedang kan kaw kat sana BAHAGIA gn pompuan tu aper semua ni ?? jnjy lelaky mmg susah kn korang nk tepati !! skg ni haty aku dah tawar untuk bercita lgy ... SEKIANNNN